Флейта
Други инструменти
Дамски фолклорен хор
Детска вокална група
Вокално-инструментална група

 

 
Вокално-инструментална група

 

ImageКой ли е китаристът?  Разбира се Наско Андреев, който за щастие на     всички нас, живее в Чикаго  и  прави Band в БУЦ”Знание”.
Да! Точно така!
 Всички, които имат желание да свирят при Наско, сега е момента!
  Уважаеми читатели, в миналият брой  обещахме  да ви представим Наско Андреев, така както направихме за другите преподавателите и
продуцентите на Музикалния Център на БУЦ”Знание”.
Кой е Наско Андреев?

Започнал да свири на китара от 14 годишна възраст. Като ученик още започва изпълнителската си дейност в група “Изгрев” и ставaт любимата група  в училища и гимназии.  Първите му професионални стъпки като музикант прави в група”Елит”. През 1989 идва и голямото му признание, печели Приз- Най-добър китарист  в национален фестивал.
С това голямо признание той започва да свири  в група “Сигнал”.
Настава време на непрестанни турнета и концерти из цял свят.
Времето му като китарист в група “Елит” е време, в което цяла Европа ги познава.  С тях е и известният певец Петър Стрикс. Групата записва и първият си албум.
Завърнал се в България, правят нова група "Stonehengе”, с певеца от “Фактор”  Огнян Цолов, която по-късно преименуват на “Елит”.  Записват албум и песента”No way” става Песен на годината. Един от известните албуми на “Елит” е “Объркан свят” .
От 1999 година Наско Андреев живее в Америка и се занимава с продуцентска дейност.
Чувства се особенно щастлив от поканата на БУЦ”Знание” да сформира вокално- инструментална група Band, в Центъра и да отдаде професионализма  и таланта си  на млади ентусиазирани хора, които искат да свирят,  пеят и записват музика и песни.

Информация

Записване 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bulgarian Learning Center”Znanie”
916 E. Central Rd.
Arlington Hts, IL 60005

Тел.: (847) 858 9147
Факс: (847) 670 6245